Enviat per: Pol | febrer 22, 2008

Música en el podcast

Como ya he dicho anteriormente, en un podcast no se puede utilizar música de cantates como Estopa, Bisbal, etc…és decir la radiofórmula no vale en el podcast jajajajaja

A mi punto de vista lo veo muy mal que no pueda utilizar música de diferents artistas, ya que para mi, la música en la red tendría que ser gratuita porque chorizos como la SGAE no tendrian ni que existir…..

Aunque existen muchas paginas web dónde la música está libre de derechos, eso significa que las podemos utilizar sin ningún miedo a que os persigan los cobradores del Frac.

Alguna de ellas son: magnatune, creative commons, LaMundial.net, musicalibre.es, Dpop.es y muchas otras más que podreis encontrarlas en podcastellano.

Anuncis

Responses

  1. No és exactament que les obres estiguin totalment lliures de drets. Si tu publiques qualsevol cosa, voldràs compartir-la perquè aquesta és la idea que fa gran la xarxa. “The human knowledge belongs to the world” i tot això. Però ningú pensa que siguis ruc o que t’alimentis de l’aire, així que si publiques sota un llicència tipus Creative Commons que anomenes, els demés tindrem accés gratuït a la teva obra, en podrem gaudir i fins i tot transformar-la, però tan sols tu l’hi podràs treure un benefici econòmic. Os deixo una pel.liculeta a veure si os ajuda a entendre el tema dels paquets de llicencies CC vs. el copyright.

    Click aquí.

  2. Gracias i Benvingut siono, la veritat es que m’ha servit de gran ayuda. Espero que t’agradi el bloc i que agafem una bon rutina de crear entrades


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: