Enviat per: nuria | Març 9, 2008

Medis Tradicionals

En la conferència de Santiago Miralles, director gerent de CCRTV Interactiva, va parla de les noves plataformes digitals per distribuir els continguts. 

Em va cridar molt l’atenció el fet de que els Medis Tradicionals, com la TV i la ràdio, són uns medis que creixen molt poc o que fins i tot decreixen. En canvi, els nous medis cada vegada creixen més, com és el cas d’Internet. Santiago Miralles va explicar que la tele és consumida per gent gran, ja que el públic jove l’abandon progressivament i consumeix cada vegada més, Internet. Per tant, l’audiènia s’està sectoritzant i hi ha molta rivalitat entre les diferents cadenes, ja que costa molt atraure públic. Per causa de la rivalitat els preus baixen i per tant, la qualitat també.

Com a conclusió diria que any rere any, TV i ràdio van perdent audiència ja que aquests medis tradicionals són abandonats per la joventut. En canvi, la incersió als nous medis de comunicació puja cada vegada més, fent publicitat més personalitzada que arriba millor a l’espectador.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: