Enviat per: nuria | Març 9, 2008

Una mica d’història dels videojocs..

Albert Murillo, un expert en videojocs, va fer una conferència a la UIC el dijous passat. Jo pensava que començaria a parlar de jocs i més jocs i que no entendria res ja que en aquest món no m’hi moc massa, per no dir gens. Però la veritat és que ho vaig trobar força interessant, ja que ens va fer un repàs de la història dels videojocs i de les consoles.

Ens va ensenyar el primervideojoc que hi va haver, que era mecànic i fet amb transistors. No hi havien ni jugadors. Després també ens va mostrar el primer videjoc que sí que anava programat a l’ordinador. Va ser l’any 1961 i ocupava uns 5 o 6 k de memòria.

 També ens va parlar de Nolan Bushnell, el primer en comercialitzar una màquina de videojocs. La van posar en una universitat, i es va espatllar de tanta gent que hi va jugar.

Com us podeu imaginar, els primers videojocs eren molt senzills, sense personatges o amb naus espacials o marcians. Si ho comparem amb el que trobem ara… Qui s’ho hauria imagina’t que aquest món s’arribaria a extendre tant!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: